مدیرعامل بانک مسکن هدف از پرداخت این تسهیلات را کمک به تولید مسکن و افزایش عرضه، حفظ ویژگی های مثبت و خاطره انگیز بافتهای فرسوده و همچنین خلق فضاهای جدید متن، با نیاز روز محلات قدیمی ،وان کرد.
انتهای پیام/
منبع: https://tn.ai/3085677
پرداخت تسهیلات متن، با پیشرفت پروژه و حدا،ر در 4 مرحله صورت می پذیرد و ملاک تعیین میزان پیشرفت فیزیکی پروژه، صرفاً گزارش ارزیابی توسط بانک و بر اساس ضوابط و مقررات جاری است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، سیدعباس حسینی اظهار کرد: بانک مسکن سال گذشته از محل تبصره 18 قو،ن بودجه سنواتی کشور، 78 هزار و 780 میلیارد ریال تسهیلات در بخش بافت فرسوده در بازآفرینی شهری به متقاضیان پرداخت کرد که از این میزان، مبلغ 45 هزار و 920 میلیارد ریال از محل منابع داخلی بانک مسکن تأمین شده است.
این تسهیلات از محل منابع تودیعی ،ت 185 میلیون تومان و با نرخ سود صفر درصد، منابع داخلی بدون سپرده بانک 365 میلیون تومان و با نرخ سود 23 درصد اعطا میشود که در مجموع، سقف تسهیلات اعطایی برای ساخت یک واحد مس، در مناطق بافت فرسوده و ناکارآمد شهری 550 میلیون تومان تعیین میشود.
به گزارش تسنیم، تسهیلات بافت فرسوده از محل تلفیق منابع تودیعی ،ت به همراه منابع داخلی بانک مسکن با معرفی نامه های ارسالی از سوی نهاد متولی قابل پرداخت به متقاضیان واجد شرایط است.
وی افزود: از ابتدای ،ت سیزدهم تاکنون، مجموعاً تعداد 20 هزار فقره تسهیلات بهسازی و نوسازی بافت فرسوده و ناکارآمد شهری به میزان 56 هزار و 735 میلیون ریال به متقاضیان پرداخت شده است.
وی ادامه داد: بخشی از این تسهیلات اعطایی مربوط به سال 1402 است؛ به طوری که در سال گذشته تعداد 1579 متقاضی، تسهیلاتی بالغ بر 5752 میلیارد ریال برای تکمیل و یا احداث واحد مس، خود در بافت فرسوده و یا ناکارآمد شهری از بانک مسکن دریافت کرده اند.
حسینی با یادآوری اینکه تهسیلات بافت فرسوده 550 میلیون تومان است، اضافه کرد: این تسهیلات در محدودهها و محلات مشمول طرح و برنامههای بازآفرینی شهری به اشخاص حقیقی و حقوقی برای احداث واحدهای مس، با در نظرداشتن هزینه باقیمانده پرداخت شده است.